Switches

Switches, bestaan ze of bestaan ze niet? Inmiddels wordt het minder, maar er was een tijd dat men vond dat switches subs-in-denial waren. Of subs die geen dominant konden vinden. Of mensen die niet konden kiezen. Of…

Tegenwoordig is het veel geaccepteerder dat er mensen zijn die van rol wisselen. Sommige mensen doen dat met een partner, anderen zijn bij de ene partner dominant en bij de andere onderdanig. Weer anderen hebben periodes waarin ze meer dominante gevoelens hebben, en andere periodes waarin ze meer onderdanig zijn. En er zijn natuurlijk ook mensen die gewoon van experimenteren houden.

Hoewel het inmiddels dus meer en meer geaccepteerd wordt zijn er overigens nog wel mensen die niet met een switch willen spelen. Mensen die alleen voor een echte dominant op de knietjes willen of gewoon niet willen zien dat hun dom voor iemand subt. Of dominanten die iemand willen die zich volledig kan overgeven en denken dat een switch dat niet kan. Soms komt dit gewoon voort uit vooroordelen, maar vaak is dit gewoon hoe iemand het ervaart. Tsja, niks aan te doen dan.

Comments are closed.