Roleplay

Inleiding

Rollenspel is beetje een vreemde eend in de SM-bijt. De een houdt ervan, de ander vindt het nep, of zelfs geen BDSM. Wat zeker is, is dat je er ontzettend veel fantasie in kwijt kan, en het prime kunt gebruiken als raamwerk voor opwindende (seksuele) machtsspelletjes. Bijvoorbeeld: leraar-leerling, politieagent-boef, cowboy-indiaantje, politicus-chanteur, zakenman-secretaresse, pooier-hoertje, ondervragingsspel, etc. Maar sommige mensen houden ook van controversiƫlere rollenspellen. Ouder-kind, bijvoorbeeld, of verkrachtingsspel.

Veel rollenspel beperkt zich niet tot alleen een verkleedpartijtje. De meeste scenario’s lenen zich bij uitstek voor combineren met andere sm-technieken als bondage, spanking, electro, etc.

Veiligheid

Hou rekening met de psychologische reactie van je partner en de veiligheidsaspecten van de spelvormen die je verder bij je rollenspel betrekt. Als je rollenspellen buitenshuis speelt, hou er dan rekening mee dat andere mensen zich misschien niet bewust zijn van je rollenspel. En als iemand in het bos loopt en heel hard “papa , nee, niet slaan” hoort, dat een voor jullie ongewenste reactie kan uitlokken.

Shopping list

  • 200 gram inlevingsvermogen
  • Kleding en attributen naar smaak toevoegen
  • Eventueel een passende locatie

Comments are closed.