Spanking

Spanking, een van de oudste vormen van “Corporal Punishment”. Generaties zijn er groot gebracht met billenkoek, hoewel het nu wat uit de mode is. Sommige liefhebbers maken gebruik van (soms dure) houte plakken (paddles), leren plakken, gummiknuppels, etc., maar de blote hand of een eenvoudige pollepel doet het ook uitstekend.

Straf of geen straf?

Sommige mensen gebruiken spanking vooral als straf, bijvoorbeeld in het kader van hun D/s-relatie of ageplay-spel. Maar er zijn ook mensen die aan spanking doen om de spanking zelf. Om het gevoel dat het ze geeft. Spanking doet pijn, er kunnen daardoor natuurlijke morfines vrijkomen (endorfinen), en de gespankte kan in een roes raken.

Veiligheid

Spanking op het achterwerk is relatief veilig. De meeste gebruikte materialen zijn goed en makkelijk hanteerbaar, waardoor je niet heel snel mis zal slaan. De materialen zijn echter wel vaak hard en massief, en maken relatief veel impact. De gevolgen van een misslag (bijvoorbeeld op de nieren) kunnen daarom wel relatief groot zijn. Voel je je nog niet zo zeker, leg dan je hand op de onderrug van de persoon die je aan het spanken bent.

Shoppinglist

  • Pollepel

Comments are closed.